друкувати


Дитяча радість на нових майданчиках

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-09 11:54:20
У мікрорайонах міста Івано-Франківська продовжують відкривати дитячі та спортивні майданчики. Так протягом червня місяця було відкрито декілька майданчиків. Зокрема, дитячий майданчик отримали дітлахи мешканців 706-квартирного кварталу, що розташований в районі вулиць Вовчинецької, В.Стуса.

П’ятнадцять найактивніших мешканців цього мікрорайону висловили подяку міському голові Віктору Анушкевичусу, керуючому справами МВК Андрію Лису та керівнику підприємства "Ростока-Грін" М.Прокопишину, яке виконувало роботи з облаштування майданчика, у листі. У листі на ім’я міського голови мешканці дякують за втілення маленької, але дуже дорогої мрії своїх дітей, а також просять дещо розширити майднчик, доукомплектувавши його столиками і лавочками, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

А нещодавно відкрили дитячий майданчик у дворі будинку по вулиці Сахарова. Усі роботи виконувало ПП "Ростока – Грін". Вартість цього майданчика склала 21,05 тисяч гривень. На майданчику встановили кілька гойдалок, драбину-перелаз, карусель та лавочки.

Обговорити на форумі