друкувати


Звернення Коломийського міського голови щодо святкування Дня міста

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-09 11:22:54
Звернення Коломийського міського голови, голови організаційного комітету з підготовки та проведення Дня міста 19 серпня 2009 року до жителів міста Коломиї і Коломийського району:

Шановні коломияни і жителі Коломийського району!

Кожен день все наближає і наближає нас до 19 серпня.

Саме в цей день, День престольного празника Преображення Господнього - Спаса вже вкотре ми всі разом дружно святкуємо і День міста.

Підготовка і святкування вимагає від міської влади, працівників апарату виконавчого комітету, членів організаційного комітету чималих здібностей і таланту, великої праці і коштів.

Щорічно ми отримуємо різноманітну допомогу від жителів міста, керівників установ, політичних партій і громадських організацій, меценатів і спонсорів, за що висловлюємо їм велику повагу і подяку.

Водночас під час святкування і після нього ми отримуємо також зауваження і пропозиції щодо організації і проведення культурно-виховних, спортивно-масових і відпочинкових заходів.

У зв’язку з цим звертаємося до всіх ініціативних і творчих громадян подати свої пропозиції (варіанти) щодо організації святкування Дня міста і престольного празника Преображення Господнього під назвою "На Спаса – до Коломиї!", які будуть прийматися письмово або по телефону 21813 у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики та відділі культури і туризму міської ради по телефону 20245, 32831 з 08 до 16.00 год. щоденно до 20 липня 2009 року.

Всі ваші пропозиції і варіанти будуть обов’язково розглянуті на засіданнях організаційно-творчої і господарської груп організаційного комітету. Кращі з них будуть використані у підготовчій роботі та складанні сценарію свята.

Одночасно звертаємося до серця кожного громадянина міста навести лад в житлових будинках і прилеглих до них територіях, місцях спільного користування і відпочинку.

Будемо завжди раді отримати фінансову допомогу від громадян міста, спонсорів і меценатів.

Наперед щиро вдячні за вашу активну громадянську позицію і допомогу.

Юрій Овчаренко, Коломийський міський голова, голова організаційного комітету

Обговорити на форумі