друкувати


Батьки знатимуть все про школи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-08 06:07:45
Івано-Франківське міське управління освіти та науки готує довідник про всі школи та дошкільні навчальні заклади в Івано-Франківську.

Видання виглядатиме як каталог, де будуть розміщена інформацію про інфраструктуру, педагогічний склад, навчальні програми позакласної роботи та інше.

На думку освітян, офіційна інформація допоможе зорієнтуватись батькам у виборі навчального закладу для дітей. На сторінках видання кожен заклад зможе презентувати себе.

Мета видання, щоб кожен батько мав доступ до повної інформації про навчальні заклади міста і зміг зробити виважений вибір. "Сьогодні для батьків територіальний принцип вибору школи не є вирішальним, як це було колись, - каже начальник міського управління освіти та науки Михайло Верес. - До мене часто звертаються за порадою у яку школу віддати дитину. На престиж навчального закладу впливає чимало факторів. Це робота педагогічного колективу, на престиж школи впливає моральний клімат, матеріально-технічна база, випускники, які закінчили цей навчальний заклад. Результати зовнішнього незалежного оцінювання".

Придбати довідкове видання можна буде з 1 вересня.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі