друкувати


В Італії вкрали автобус українських прочан

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-08 05:37:57
…Це був лише початок їхньої паломницької поїздки, - свідчить конфіденційне джерело. Група прочан із Львівщини, яка подорожувала польським автобусом (ним кермували польські водії).

Вночі з третього на четверте липня зупинилась на нічліг у готелі на околиці Риму. Автобус залишили на автостоянці, яка не охоронялась. В автобусі були залишені гроші водіїв (у сейфі), речі й гроші прочан. Та найголовніше – у автобусі залишились паспорти українських громадян.

За свідченнями очевидців, десь до четвертої години автобус спокійно чекав ранку, щоб продовжити подорож. А після четвертої засіб пересування – разом з усіма залишеними речами – безслідно зник!

Уряд Італії виділив нашим прочанам приміщення спортзалу для ночівлі. Для виготовлення нових паспортів необхідно чекати десь близько тижня. Неприємність, яка спіткала українських прочан, багато хто пов’язує із політичними мотивами, зокрема, із засіданням великої вісімки, яка якраз відбувалась на той час у Італії. Так чи інакше, але збитки нанесено чималі – і матеріальні, і моральні…

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі