друкувати


На транскордонні проекти налітай

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-02 05:28:26
Вчора в Івано-Франківську розпочався регіональний семінар з підготовки проектів для потенційних претендентів та партнерів з регіонів України, які охоплені програмою прикордонного співробітництва "Угорщина – Словаччина – Румунія - Україна" на 2007-20133 роки.

Понад 90 представникам місцевих громадських організацій, асоціацій економічного та регіонального розвитку, торгово-промислових палат, професійних спілок, наукових закладів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей під час навчально-інформаційного семінар були розкриті чи не всі основні "секрети" методики та вимог до написання і подання проектів. Учасників навчали як заповнювати анкету, які сфери діяльності охоплює програма і т ін.

В семінарі взяли участь представники Міністерства економіки України, Івано-Франківської ОДА, координатори та експерти по розробці проектів RCBI,). На розробку майбутніх програм Євросоюз пропонує 67 мільйонів євро. Більш детальну інформацію всі бажаючі можуть знайти на сайті www.rcbi.info, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Обговорити на форумі