друкувати


Lamborghini спеціально для Валентино Балбоні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-02 03:22:42
Вистачить трошки менше як ?200 000 і ви зможете приїхати додому на новій Lamborghini. Болонійський будинок di Sabt'Agata (Італія), приступив до випуску обмеженої серії "limited edition" автомобілів, близько 250 екземплярів.

Називаються машини цієї серії Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, повідомляє Repubblica.it. Хто є ця людина, що має честь бачити своє ім'я на капоті однієї з найзнаменитіших марок авто?

Валентіно Балбоні є одним зі співробітників і співавторів багатьох моделей спроектованих для Lamborghini. Його трудовий шлях на цій фабриці почався у 1967 році, і з його приходом почалося друге відродження легендарного італійського автомобіля. Безпосередньо з його іменем пов'язані такі легендарні моделі як Gallardo і Murcielago. Тепер після 40 років, відданих улюбленій справі, настав час виходу на пенсію. Тому, Lamborghini вирішила назвати у його честь цю серію автомобілів.

LP 550-2 Valentino Balboni є не зовсім звичний автомобіль, як для цієї марки, він окрім обмежувача потужності має також задній привід. Це єдина сучасна Lamborghini із задніми ведучими колесами. Такий вибір був зроблений, аби максимально використати всі її спортивні можливості.

Автор: Семен САФАТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі