друкувати


Протягом минулої доби в міліцію надійшло 59 заяв і повідомлень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-02 02:05:56
Протягом минулої доби в чергові частини міліції надійшло 59 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 3 грабежі, 6 крадіжок, 4 хуліганства та 16 випадків заподіяння тілесних ушкоджень.

Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 42 злочини. П’ять злочинів викрили співробітники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків. Шість злочинних проявів задокументовано у сфері економіки.

Співробітники міліції Івано-Франківська напередодні затримали зухвальця, який скоїв пограбування працівниці однієї з фірм просто на її робочому місці. Як виявилося, 27-річний мешканець Рожнятівського району обідньої пори відкрито заволодів ноутбуком, який знаходився на столі в кабінеті офісу. Працівники патрульної служби “за гарячими слідами” затримали зловмисника та вилучили у нього викрадене.

За підозрою у вчиненні грабунку затримано й 19-річного івано-франківця. Юнак, як з’ясовано, днями силоміць відібрав мобільний телефон у іншого жителя обласного центру. Крім того, співробітники міліції мають підстави підозрювати затриманого у викраденні ще одного мобільника у відвідувача кафе тиждень тому.

Дві інші розкриті учора міліціонерами обласного центру крадіжки пов’язані з таємним заволодінням електричними знаряддями. Зокрема, 26-річний франківець спромігся поцупити з території місцевого підприємства два електродвигуни та харчовий змішувач. В іншому випадку, як виявилося, 35-річний житель Городенківського району викрав з квартири на новобудові відбійний молоток вартістю 5 тисяч гривень. Зараз правоохоронці перевіряють його причетність до аналогічних злочинів.

Не чистим на руку виявився й 30-річний житель Надвірнянського району, якого обгрунтовано підозрюють у крадіжці двох велосипедів з господарства односельчанки.

В Калуському районі задокументовано факт порушення авторського права та суміжних прав. В ході проведення оперативно-профілактичних заходів встановлено, що один з приватних підприємців райцентру реалізував виготовлену ним контрафактну продукцію – 300 компактдисків загальною вартістю 2400 гривень.

На Косівщині правоохоронці викрили трьох місцевих мешканців, які незаконно рубали деревину на території лісництв. Внаслідок їх самовільного господарювання заподіяно збитків на суму понад 80 тисяч гривень.

Протягом минулої доби на Прикарпатті трапилося 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких травмувалися люди, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі