друкувати


"На хвилях Світязя"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-01 11:48:54
Волинь готується до міжнародного студентського фестивалю української естрадної пісні "На хвилях Світязя". Захід відбудеться з 5 по 8 липня.

Неповторність фестивалю полягає в тому, що вперше в Україні зроблено крок до поєднання сучасної студентської естрадної пісні з народними звичаями, обрядами і святами. Заключний гала-концерт лауреатів фестивалю та переможців щороку вплетений у фольклорне масове свято Івана Купала і перетворюється у дійсно всенародне свято, на якому присутні десятки тисяч людей різних вікових категорій зі всієї України та сусідніх держав.

На відміну від інших пісенних фестивалів, усі його учасники обов’язково є студентами та виконують пісні українською мовою. Як повідомили організатори, неповторність фестивалю полягає в тому, що вперше в Україні зроблено крок до поєднання сучасної студентської естрадної пісні з народними звичаями, обрядами і святами. Заключний гала-концерт лауреатів фестивалю та переможців вплетений у фольклорне масове свято Івана Купала і перетворюється у дійсно всенародне свято, на якому присутні десятки тисяч людей різного віку зі всієї України та сусідніх держав, зазначили в оргкомітеті.

Обговорити на форумі