друкувати


В.Матешко: Вирішення житлових питань франківських спортсменів відкладається

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-30 12:05:52
Згідно доповнення до рішення сесії Івано-Франківської міської ради від 30.01.2007 року "Про прийняття міської "Програми розвитку фізичної культури та спорту" на період 2007-2011 рр. в частині в частині соціального захисту видатних спортсменів та тренерів Івано-Франківська стосовно надання фінансової допомоги на покращення житлово-побутових умов (кредитування) Комітет Фізичної культури і спорту Виконавчого Комітету Івано-Франківської міської ради повідомляє наступне:

1. Безперечно, що вищенаведене рішення є позитивним для спортивної громадськості міста.

2. Проте, втілення даного доповнення до рішення 42 сесії Івано-Франківської міськради залежатиме від можливості передбачення відповідних обсягів коштів у бюджеті міста на 2010-2011 рр.

3. Тільки в разі наявності цих коштів у бюджеті 2010 року можна буде говорити про реальне виконання планів кількісно і персонально.

За словами голови Івано-Франківського міськспорткомітету Віталія Матешка, на придбання квартир спортсменам в міському бюджеті на 2010 рік було передбачено 400 тисяч гривень. За словами пана Віталія, зараз цю суму збільшено до 700 тисяч, взявши гроші з іншої галузі. Щоправда не всі депутати підтримали таке рішення. Знайшлися й такі, які називали рішення марнотратством. Проте тішить, що гроші таки будуть.

Отож до 2011 року гроші на власні квартири отримають гімнастка Дарія Згоба, легкоатлети Роман Бублик, Ірина Шепетюк, Тетяна Ляхович, Христина Стуй, плавець Олександр Ісаков та тренери Оксана Крижанівська й Ігор Барна.

Обговорити на форумі