друкувати


Прикарпаття опановує "Віру в дії"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-29 03:55:51
У Коломиї добре відомий своєю благодійною діяльністю фонд милосердя і здоров’я – громадська організація, яку очолює енергійний і беручкий Іван Довганич. Фонд збирає під свою опіку людей різного віку і соціального статусу, - для того, щоб люди не почувались самотніми, знаходили розуміння і підтримку від колег з фонду.

Ось уже п’ятий рік на базі фонду діє благодійна християнська місія "Україна для Христа", завдяки якій люди вивчають слово Боже, знаходять відповіді на запитання, які давно їх турбували: зміст життя, покликання людини, справжні цінності та багато-багато іншого.

Нещодавно у місті Яремче, на базі санаторію з однойменною назвою, відбулась випускна конференція студентів навчальної програми "Віра в дії", організованої благодійною християнською місією "Україна для Христа".

У конференції взяли участь слухачі програми з чотирьох областей південно-західного регіону, всього – 110 випускників. Нашу Івано-Франківську область на конференції представляли дві делегації випускників – з самого обласного центру і з міста Коломия. Відкрив конференцію заступник директора місії Павло Чайка, привітав учасників виконавчий директор місії Микола Коротких. З аналізом роботи місії і її завданнями на майбутнє познайомив присутніх національний директор місії Сергій Бутенко.

Усі випускники отримали свідоцтва про закінчення програми "Віра в дії" першого рівня, а також у подарунок книгу "Нові незаперечні свідчення, що потребують вироку" Джона Мак-Дауела. Учасники конференції щиро ділились хвилюючими враженнями, читали християнську поезію, духовні пісні виконували і окремі виконавці, і музичні колективи з різних областей України. Дружньому і теплому спілкуванню сприяла чарівна краса Карпатських вершин, цілюще гірське повітря, неповторність тутешніх водоспадів.

Одразу по приїзді до Коломиї оголошено набір учнів на новий навчальний рік для опанування програми "Віра в дії". Звертатись можна у міський фонд милосердя і здоров’я за телефоном (03433) 32855.

Автор: Софія ОНИКІВСЬКА, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі