друкувати


"Принцеса літа" з Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-29 12:14:23
В івано-франківському парку культури і відпочинку визначали "Принцесу літа". Змагання відбувалися під час спортивно-розважальної програми для дітей з назвою "Україно моя", яку організували міський центр дозвілля дітей та юнацтва і обласний центр "Спорт для всіх". Конкурс присвятили Дню Конституції та Дню молоді.

За титул "Принцеси літа" боролися 13 дівчаток віком до 10 років, яких підготували педагоги-організатори клубів центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. Всі учасниці були чарівні і неповторні, старанно виконували завдання у казковому представленні, вікторині на знання казок, кулінарному, перукарському змаганнях та конкурсі талантів, повідомляє ОТБ "Галичина".

Переможницею стала вихованка клубу "Легінь" Соломія Слободян. Журі також обрало віце-міс, першу, другу та третю "Принцесу літа". Всі учасниці змагань отримали чудові призи, надані спонсорами фестивалю "Україно моя". В музичних паузах конкурсу співали обдаровані діти центру дозвілля, які також були нагороджені подарунками — солодощами та абонементами на безкоштовне відвідування кінотеатру.

Обговорити на форумі