друкувати


Прикарпатці найкращі в "Артеку"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-29 10:21:34
Кілька років тому на Івано-Франківщині було створено організацію "За майбутнє дітей України". Чимало добрих справ для багатодітних родин зробила її голова — Людмила Володимирівна Савчук.

Цього року на всеукраїнському фестивалі "Таланти багатодітної родини" в "Артеку" 17 учасників фестивалю з Прикарпаття посіли третє командне місце після Херсонщини і Донбасу, повідомляє ОТБ "Галичина".

"Кількість учасників зростає, якщо у позаминулому році по лінії нашої жіночої організації в "Артеку" брали участь 200 дітей, в минулому році — 400 дітей, то в цьому році — вже 606 дітей, — розповідає пані Савчук. — І вже в наступному році Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту пообіцяло нам допомогти у частковому фінансуванні уже на 800 дітей".

Голова обласної організації "За майбутнє дітей України" відзначила, що зростає і кількість представників Івано-Франківської області на фестивалі. Два роки тому з п'ятьох прикарпатців четверо стали лауреатами "Талантів". Минулого року брали участь 12 дітей з багатодітних родин області.

Цього року маленькі посланці Прикарпаття в "Артеку" змагалися у семи номінаціях: вокальний жанр, патріотична пісня, музика, образотворче мистецтво, танці та оригінальний жанр. Діти з багатодітних родин і троє напівсиріт продемонстрували високий рівень підготовки. А ще вони чудово відпочили у райському куточку Криму.

Обговорити на форумі