друкувати


Івано-Франківськ у "Сітці". Лікарській

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-26 01:17:54
Сьогодні Івано-Франківськ вперше приєднається до Міжнародного заходу "Сітка лікарів".

Захід започаткований у 2005 році з метою підтримувати і покращувати рівень медичних послуг в Україні із застосуванням міжрайонних, міжобласних і міжнародних зв’язків.

Захід узгоджений з Міністерством охорони здоров’я України і Міністерством освіти і науки України, за підтримки фонду "Україна 3000", Об’єднаного українсько-американського комітету допомоги, Всесвітньої федерації Українських лікарських товариств.

Керівником заходу є лікар-хірург та віце-президент Всесвітньої федерації лікарських товариств Роксолана Горбова.

Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради було проведено роботу щодо можливості започаткування із Всесвітньою федерацією нових спільних проектів в галузі охорони здоров’я, а також приєднання до вже діючих. В рамках заходу "Сітка лікарів" з 13 до 15 години відбудеться лікарська інтернет-конференція на тему "Розсіяний склероз". Лікарі міста Івано-Франківська та області матимуть змогу на базі Національного Прикарпатського університету імені В. Стефаника в м. Івано-Франківську приєднатися до обговорення проблем діагностики та лікування розсіяного склерозу в Україні та світі. Доповідачами і-конференції будуть лікарі України та Сполучених Штатів Америки, повідомляє прес-служба МВК.

Обговорити на форумі