друкувати


Збереження нового врожаю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-25 01:07:04
На Івано-Франківщині переймаються проблемою захисту майбутнього врожаю від пожеж. Кампанії "Жнива-2009" посвятили обласну семінар-нараду, що відбулася 24 червня на базі Івано-Франківського комбінату хлібопродуктів.

Нарада пройшла з керівниками управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій та начальниками відділів з питань наглядово-профілактичної діяльності територіальних підрозділів Головного облуправління МНС.

На Івано-Франківщині підлягають збиранню 134 тисячі гектарів площ, засіяних різноманітними культурами. Тільки торік під час жнив у нашій державі виникли понад сорок пожеж, що на чверть більше, ніж у 2007 році. Тому під час наради обговорили здійснення комплексу профілактичних заходів щодо недопущення подібних випадків. Василь Брус заступник голови облдержадміністрації зауважив на необхідності збереження нового врожаю, без втрат – як людських, так і матеріальних. Учасники заходу не лише почули рекомендації фахівців різних служб, а й побачити, як бійці МНС гасили умовну пожежу на хлібокомбінаті, повідомляє ГУМНС в Івано-Франківській області.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі