друкувати


ТРК НТК: Події дня. 24.06.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-25 11:28:19
Депутатськими запитами як звично розпочалася сесія Коломийської міської ради. Депутати турбуються про дороги, озеро та басейн. Далі спільно уточнювали міський бюджет, говорили про проблеми медицини та енергозберігаючих технологій.

У Верхньому Вербіжі відбулася колегія районної державної адміністрації. Там розглянули питання дозвільного центру, проблем медицини та роботи РДА. Паралельно провели і семінар-навчання для сільських та селищних голів. На цьому ж заході звітував і відділ культури.

Водії, будьте уважні! У червні співробітники ДАІ проводять комплекс профілактичних заходів - операції "Скутер", "Автобус" та "Небезпечний вантаж". Мета заходів незмінна - попередити аварійність на дорогах. І найголовніше - розпочалася пора літніх канікул. Подвійна відповідальність лягає на плечі перевізників, адже від професіоналізму та уважності водіїв на дорозі залежить життя багатьох дітей.

Міжнародний турнір з тенісу на призи стоматологічної клініки "Люкс" стартував у Коломиї. Цьогорічні змагання приурочили Дню конституції України. В нашому місті їх проводять уже третій рік поспіль. Турнір має статус першої категорії.

Дві перемоги Першості України з картингу додому привезли коломияни. Спортсмени повернулися із заключного етапу змагань, який пройшов в Луцьку. Учасниками перегонів стали 64 картингісти Західної України. Про успіхи наших аматорів - далі у сюжеті.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі