друкувати


І порадив гуцулам губернатор…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-24 11:39:46
Голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук під час робочої поїздки на Косівщину обговорив з головою райдержадміністрації Ярославом Шинкаруком ряд проблемних питань соціально-економічного розвитку району.

Зокрема, Микола Палійчук відвідав Косівську центральну районну лікарню, де ознайомився з необхідністю реконструкції дитячого та терапевтичного відділень. Розглядалась можливість виділення на ці потреби коштів з обласного бюджету, повідомляє прес-служба ОДА.

Голова облдержадміністрації особисто ознайомився з ходом будівництва хати-гражди у селі Яворів. Також керівник області побував у присілку Ведмежий села Космач. Тут розглядалось питання виділення з обласного бюджету коштів необхідних на ліквідацію зсуву. Побував Микола Палійчук і в Кутах, де оглянув завершення будівництва водогону Косів-Кути. А в селі Старі Кути було розглянуто питання про надання матеріальної допомоги місцевій школі.

У ході візиту Микола Палійчук обговорив з Ярославом Шинкаруком стан виплати заробітної плати в районі. Було наголошено на необхідності недопущення заборгованості із заробітної плати перед працівниками бюджетних установ.

Обговорити на форумі