друкувати


Мер на майданчику

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-23 02:56:35
Вчора в Івано-Франківську, на вулиці Чорновола, в рамках реалізації Програми будівництва та реконструкції дитячих спортивних та ігрових майданчиків в мікрорайонах міста, відкрили ще один дитячий ігровий майданчик.

У дворі будинків №134 - 136 спочатку в урочистій обстановці було освячено майданчик, а потім педагоги центру "Спорт для всіх" запросили дітвору до участі у невеликих змаганнях-естафетах. Усе це супроводжували пісні маленьких франківських виконавців, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

На відкритті майданчика міський голова Віктор Анушкевичус зазначив, що наполегливі зусилля міської влади в цій галузі пов’язані насамперед з тим, що відкриття, оновлення та реконструкція таких споруд допоможе забрати дітей з "вулиці" й дасть їм простір для прикладення енергії. Окрім того, за словами міського голови, будівництво та реконструкція таких майданчиків завжди супроводжується благоустроєм навколишньої території, що безумовно покращує зовнішній вигляд наших подвір’їв.

Роботи виконувала організація ПП "Ростока - Грін", вартість спорудження майданчика складає 29,5 тисяч гривень. На майданчику встановлено футбольні ворота, баскетбольний щит, перекладини, 3 гойдалки, карусель, драбина-перелаз, три лавочки.



Обговорити на форумі