друкувати


До нас приїхав… губернатор

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-23 02:01:22
Вчора голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук здійснив робочі поїздки у Коломийський та Косівський райони. Мета поїздок - ознайомлення із соціально-економічним розвитком районів. Так, в Коломийському районі голова ОДА разом із головою Коломийської РДА Михайлом Вінтоняком відвідали Коломийський пологовий будинок, гінекологічне відділення.

Як повідомив М.Вінтоняк, нещодавно завершився ремонт лікувальної установи, однак району не вистачає власних коштів, щоб здійснити всі проплати. Тому у голови облдержадміністрації просили сприяння у виділенні необхідної суми коштів на завершення розрахунків по ремонту, повідомляє прес-служба ОДА.

У селі Раківчик Микола Палійчук ознайомився з тим, як здійснюється капітальний ремонт у місцевій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Було обговорено сприяння з боку області у даному питанні. Окрім того, голова ОДА оглянув будівництво майбутнього дитячого садка у селі Спас. У селі Ковалівка Михайло Вінтоняк попросив у губернатора допомоги у виділенні коштів на будівництво водозабору. Район своїми силами уже здійснив капітальний ремонт трубопроводів. Зараз воду село бере з річки Пістиньки на відстані 3 кілометри тож будівництво водозабору для даного населеного пункту є актуальним. Микола Палійчук повідомив, що готовий підтримати таке будівництво.

Також у Ковалівці голова облдержадміністрації відвідав геріатричний центр, в якому зараз перебувають 28 осіб похилого віку. Голова ОДА ознайомився з умовами перебування у закладі та залишився задоволеним побаченим. Після Коломийського району Микола Палійчук з робочою поїздкою відвідує Косівщину.

Обговорити на форумі