друкувати


Онук від бабусі…наркотики ніс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-20 02:18:56
В Івано-Франківську оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків викрили у вчиненні наркозлочинів 53-річну жінку.

На час проведення завершальної стадії оперативних заходів міліціонери достеменно володіли інформацією про спосіб заробляння "брудних" грошей цією особою. Останнім часом її помешкання стало джерелом розповсюдження наркотичних засобів, зокрема, марихуани.

Незадовго до викриття збувальниці правоохоронці затримали особу, котра була одним з "клієнтів" мешканки Івано-Франківська. У нього вилучили паперовий згорток з марихуаною. Надалі такого ж ґатунку 25 згортків з розфасованою наркотичною речовиною було виявлено в помешканні цієї громадянки під час санкціонованого обшуку. Також вилучено певну суму грошей, здобутих нею злочинним шляхом.

Крім того, є припущення, що до протиправних дій бабуся залучала свого малолітнього онука. Власне, у момент несподіваної появи правоохоронців хлопчина мав при собі пакуночок з марихуаною, підготовлений до реалізації. З огляду на таке, представницю народності, що славиться своїми ворожками, є всі підстави притягувати до кримінальної відповідальності не тільки за наркооборудки, але й за скоєння цього виду злочинів з залученням малолітнього. За подібні протизаконні дії карним кодексом передбачено покарання, пов’язане з позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна. Розпочато досудове слідство.

Автор: Василь Гультайчук, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі