друкувати


На Лімниці зібрали 25 кубічних метрів сміття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-20 02:01:38
В Калуші відбулася масштабна акція "Чисті береги". Її метою було прибирання від сміття берегу Лімниці на території міста. Ініціатива проведення прибирання належить міському голові Ігорю Насалику і голові Калуської райдержадміністрації Висилю Іванишину.

В акції взяли участь близько 300 осіб — працівники виконавчих органів міської ради, освітяни, медики, депутати міськради тощо. Їм належало прибрати від сміття смугу берега Лімниці протяжністю до 5 кілометрів і шириною 100-150 метрів від Добрівлянського моста до Вістової. Для того, щоб доправити усіх на місце, винайняли три автобуси. Як повідомив заступник начальника УЖКГ з питань благоустрою Микола Найда, для проведення акції підготували 250 великих мішків для сміття, 300 пар рукавичок та мінеральну воду.

До слова, прибирання берега Лімниці відбувалося у робочий час, відтак владні установи залишилися без більшості своїх працівників. В. о. першого заступника міського голови Олександр Челядин пояснив, що проблеми тут немає: у відділах і управліннях залишилися деякі працівники. А щодо інших, то свій робочий час вони відпрацювали. Загалом під час проведення акції "Чисті береги" з берега Лімниці на території міста було зібрано і вивезено 25 кубометрів сміття.

Джерело: Дзвони "Підгір’я"
Обговорити на форумі