друкувати


Перший доброчинний аукціон у школі відбувся в Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-19 05:24:15
Перший доброчинний аукціон учнівських робіт організували в Гвіздецькій школі-інтернаті. На аукціон виставили шість робіт учнів - чотири вази та підсвічники. За якихось півгодини вдалось уторгувати 17 тисяч гривень.

Мета заходу - показати дітям їхню значущість та допомогти впевнитись у власних силах. На початку травня голова облдержадміністрації відвідав школу. Під час візиту ознайомився з умовами навчання та проживання дітей Миколу Палійчука вразило те, які вони здібні, - вишивають, виготовляють вироби з дерева, гончарні, інші цікаві речі. Під час екскурсії школою виникла ідея аукціону, в якому б узяли участь прикарпатські бізнесмени та чиновники.

Опісля відбувся ярмарок-продаж учнівських виробів. Виручені від аукціону- ярмарку кошти підуть на потреби школи. Планують закупити спортивні обладнання, постільну білизну у спальний корпус та інші необхідні у повсякденному житті речі.

Микола Палійчук на виставці-продажу придбав три вишиті рушники для доньок та тарілку для хліба. Загалом у заходах узяли участь усі керівники районних державних адміністрацій та місцеві бізнесмени, меценати активно підтримують розвиток культури, спорту, освіти в Прикарпатті. Серед найбільш активних були голова правління ВАТ "Прикарпаттяобленерго Олександр Бубен, директор СП "Тикаферлюкс" Володимир Іванишин, керівник підприємства "СпуртОйл" Сергій Плотніков, керівник ТзОВ „Компанія РС Роман Самотюк, генеральний директор "Газ-Ойл Карпати" Володиі Черкасюк, приватний підприємець Роман Мулик.

Джерело: "Коломийський вісник"
Обговорити на форумі