друкувати


Як рада керуватиме молоддю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-18 11:52:47
Розпорядженням голови Івано-Франківської ОДА утворено координаційну раду з питань молодіжної політики. Наразі затверджено положення про раду та її склад. Новостворену структуру очолив заступник голови ОДА Василь Гладій (на фото).

Як повідомили в прес-службі облдержадміністрації, основним завданням молодіжної координаційної ради: вивчати, аналізувати і прогнозувати соціально- та морально-політичні процеси, що відбуваються у молодіжному середовищі в області, розробляти пропозиції щодо фінансування пріоритетних напрямків молодіжної політики та контролювати ефективність використання коштів на ці цілі.

Координаційна рада має право утворювати, у разі потреби, тимчасові експертні та робочі групи і заслуховувати на своїх засіданнях керівників обласних та місцевих органів виконавчої влади, керівників державних підприємств установ та організацій з питань, що належать до її компетенції.

До складу згаданої ради увійшло троє депутатів обласної ради: перший заступник начальника управління юстиції в області Володимир Ковальчук, начальник управління культури ОДА Володимир Федорак і голова обласного комітету молодіжних організацій "Молодіжна ліга" Юрій Міндюк.

Голова та 21 член координаційної ради працюють на громадських засадах. Організаційне, фінансове та матеріально-технічне забезпечення діяльності молодіжної ради здійснює управління у справах сім’ї та молоді ОДА.

Обговорити на форумі