друкувати


З початку цього року на Прикарпатті зареєстровано 509 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-17 07:44:55
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини зареєстровано 2 пожежі.

16-го червня близько 21 години в Івано-Франківську по вулиці Береговій сталася пожежа в одній із квартир житлового будинку. Вогнем було пошкоджено газову плиту, віконну раму, закопчено стелю та стіни кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється. Того ж дня в Косові через грозовий розряд на одному із приватних обійсть загорівся оборіг з сіном. Вогнем було знищено господарську будівлю та близько 2 т сіна.

З початку цього року на Прикарпатті зареєстровано 509 пожеж, у вогні загинув 41 мешканець краю, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Обговорити на форумі