друкувати


У сусіднє Тернопілля на розбій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-16 12:09:59
Двоє тернопільських підприємців потерпіли від нападу івано-франківських розбійників.

Мешканці обласного центру займалися підприємницькою діяльністю – виготовляли меблі на замовлення. Справи йшли непогано, клієнтів знаходили не лише у Тернополі, а й в усій області. Одного разу вони отримали замовлення у Заліщицькому районі. Упоравшись з роботою, чоловіки пізно ввечері повертались додому. Оскільки рейсового автобуса не застали, вирішили добиратися до Тернополя попутнім транспортом. У смт Товстому зупинили таксі. Окрім водія, у салоні авто було двоє пасажирів. Підприємці повантажили своє приладдя у багажник і сіли в машину, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області.

На безлюдному відрізку шляху, неподалік від міста Чорткова, один із пасажирів попросив водія зупинитися. Чоловік поволі вийшов з машини, а тоді раптом вийняв з кишені куртки пістолет, націлив на тернопільських бізнесменів і почав вимагати гроші. Спантеличені й перелякані молоді люди витягнули з кишень все, що мали. Мали ж небагато – 100 гривень та мобільні телефони. Проте бандити не погребували й цим. Водій тим часом викинув усі речі тернополян з багажника, і авто зникло. А потерпілі вирішили одразу дістатися найближчого відділення міліції.

Чортківські правоохоронці взялися розшукувати розбійників. Вдалося встановити, що зловмисники родом з Івано-Франківщини і саме розбоєм та грабіжництвом заробляли на прожиття. За свої промисли лиходії вже встигли отримати судимості. Незабаром міліціонерам вдалося арештувати й таксиста. Наразі вирішується питання про арешт іншого співучасника злочину, а також шукають ще одного нападника.

Обговорити на форумі