друкувати


Через ролик "Пропало всьо!" звільнено редактора Нового каналу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-12 06:14:53
12 червня Володимир Павлюк на прохання керівництва написав заяву на звільнення за власним бажанням з посади шеф-редактора інформаційної програми "Репортер" Нового каналу. Інформацію, отриману "Телекритикою" з власних джерел, підтвердив сам пан Павлюк.

Сьогодні колективу буде представлено Михайла Шаманова як виконувача обов'язків шеф-редактора "Репортера".

"У нас із керівництвом каналу різне бачення того, що відбулося в нас в ефірі", - пояснив пан Павлюк.

За інформацією ТК, Володимира Павлюка звільнили за демонстрацію неофіційного запису заяви Юлії Тимошенко зі словами "Пропало всьо!", запозиченого з Інтернету, в програмі "Репортер" 8 червня.

"Так. Синхрон вийшов у понеділок. Розмова з керівництвом була довга й нудна. Мене попросили написати заяву і я її написав", - підтвердив Павлюк.

"Володимира Павлюка зрадило відчуття міри", - прокоментувала звільнення шеф-редактора "Репортера" Ольга Балабан, керівник прес-служби Нового. Пані Балабан підтверджує, що приводом для звільнення був синхрон прем'єр-міністра "Пропало всьо!", проте відкидає будь-який політичний тиск на канал.

"У серйозних інформаційних програмах не можна використовувати синхрони з інтернету. Ми цього не вітаємо навіть у розважальних програмах. Тим паче у цьому випадку це не було ніяким чином інформаційно вмотивовано", - пояснила пані Балабан позицію каналу.

Щодо подальших планів, Володимир Павлюк каже: діти і пошук роботи. "Мене страшенно порадувало, що в останній день моєї роботи ми мали частку 19,7%. Це рекорд, такої частки "Репортер" ніколи не мав. Я називаю це прощальним подарунком мого колективу мені", - додав він, повідомляє Телекритка.

Обговорити на форумі