друкувати


Три години до тюрми

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-12 01:06:51
Саме стільки часу знадобилося оперативникам Долинського райвідділу міліції, щоб затримати підозрювану особу у вчиненні майнового посягання.

Вранці минулого вівторка у міліцію зателефонував місцевий підприємець, який повідомив, що у його кафе побував злодій. Варто зазначити, що решітки, які власник встановив на вікнах закладу, не завадили злодієві проникнути всередину приміщення. Вочевидь відтепер підприємець мав би подбати про надійніші охоронні засоби.

В ході подальшого огляду з’ясувалося, що з закладу зникла тисяча гривень та спиртні напої загальною вартістю дві тисячі гривень. З огляду на викрадений товар, оперативники одразу ж вирішили перевірити так званий підобліковий контингент. Власне, під таку категорію і підпадав 24-річний мешканець одного з сіл району. Про те, що молодик справді причетний до вчинення нічної крадіжки, засвідчили вилучені у нього алкогольні напої. Щоправда вже не всі. Зловмисник спільно з приятелем встигли спорожнити пляшок з викраденим спиртним.

Щодо долинянина, який раніше судимий за крадіжку, порушено кримінальну справу. Фактів, подібних до вищенаведеного, чимало. Як і осіб, які звикли жити за чужий рахунок. У свою чергу, міліція краю наполегливо працює як над упередженням, так і розкриттям майнових посягань. Але вкотре звертається до громадян та підприємців з проханням подбати про надійну охорону свого майна.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі