друкувати


У Снятині про тротил… забувають

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-12 12:58:02
Співробітники снятинської міліції, що на Івано-Франківщині, вилучили з незаконного володіння вибухову речовину, що могла становити реальну небезпеку як для господаря, який її таємно зберігав, так і для інших громадян.

Отримавши в ході проведення оперативно-профілактичних заходів інформацію про незаконне зберігання вибухівки 48-річним жителем селища Заболотів, дільничні міліціонери не забарилися перевірити її достовірність. Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка правоохоронці справді виявили та вилучили тротилову шашку вагою 1 кілограм 210 грамів, а також запал до неї. Господар будинку переконував міліціонерів, що знайшов вибухівку на березі річки і приніс додому, щоб вона випадково не потрапила до рук дітей.

Згодом про знахідку буцімто забув. Звідки ж насправді у снятинця тротил і з якою метою чоловік зберігав вибухонебезпечну речовину, зараз з’ясовується. Тим часом вилучену вибухівку спрямовано на експертне дослідження в експертно-криміналістичний центр при УМВС в області. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Автор: Зорина КРЕЧКО, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі