друкувати


Прикарпаття приймало делегацію Ради Директорів ЄБРР

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-12 11:12:48
Вчора Прикарпаття з офіційним візитом відвідала делегація Ради Директорів Європейського Банку Реконструкції та Розвитку. Свій робочий візит делегація розпочала із півтора годинної зустрічі із керівництвом області – головою облдержадміністрації Миколою Палійчуком, заступниками голови ОДА Володимиром Шкварилюком та Тарасом Парфаном.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук детально ознайомив представників ЄБРР із економічною ситуацією в області та можливостями Прикарпаття щодо залучення іноземних інвестицій в тому числі і від такої поважної світової фінансової організації, якою є ЄБРР. Іноземні гості відмітили високий професіоналізм роботи команди облдержадміністрації. Зокрема, було зазначено, що керівництво Івано-Франківської ОДА повністю володіє ситуацією, що складається в області, а також правильно і чітко розставляє акценти у своїй роботі, що дуже важливо за нинішніх умов, повідомляє прес-служба ОДА.

Під час зустрічі заступник голови ОДА Тарас Парфан розповів гостям області про енергозберігаючі проекти, що втілюються або найближчим часом будуть запроваджені на Прикарпатті. Також делегація Ради Директорів зустрілася з представниками ділових кіл Івано-Франківщини та ознайомилася з туристичними можливостями області.

Обговорити на форумі