друкувати


Вчилися війти в Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-12 11:06:53
У Коломиї відбулися навчальні семінари "Ефективний керівник" та "Розвиток сільського господарства та відновлення сільських територій".

Що таке вдало підібрана команда, як її побудувати, як стати лідером, врахувавши при цьому дисбаланс психологічних особливостей членів, конфлікт інтересів та нездорову конкуренцію. Про це та багато цікавого йшлося на семінарі-навчанні в залі засідань Коломийської райдержадміністрації, який проводить Західноукраїнський регіональний навчальний центр на замовлення Українського фонду соціальних інвестицій за кошти Японського фонду соціального розвитку. "Ефективний керівник" – такою була тема зустрічі, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Сільські війти вивчали також принципи роботи команди, а саме: розподіл повноважень, ясність цілей, наявність альтернативних рішень, пунктуальність, належне ставлення до критики, надійність, цілісність характеру, функції лідера тощо. Під час ділових ігор і тестів запрошені мали змогу пересвідчитися у власних уміннях розв’язати конфлікти й усунути їх, аналізувати ситуацію і діяти, поєднуючи ефективність вирішення з мінімальним ступенем ризику в інтересах організації тощо.

Відбувся також навчальний семінар з сільськими, селищними головами, землевпорядниками сільських, селищних рад на тему "Розвиток сільського господарства та відновлення сільських територій". На ньому йшлося про розвиток сільського господарства та відновлення сільських територій, первинне уточнення персональних даних державного реєстру виборців, святкування Дня Конституції України та Дня молоді, розрахунки за спожиті енергоносії тощо.

Обговорити на форумі