друкувати


Юнаків запрошують на контрактну службу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-12 10:35:31
В Коломийському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для претендентів на контрактну службу в Збройних Силах України.

На військову службу за контрактом запрошуються громадяни призовного віку, які здобули середню освіту (11 класів) або закінчили професійно-технічне училище, технікум, коледж та які мають вищу освіту і не проходили строкової служби, а також інші військовозобов'язані віком від 18 до 40 років, повідомляє прес-служба РДА.

Пропонується військова служба в обласних центрах та інших містах України (за бажанням). Підбір вакансій на території України для кожного кандидата індивідуальний.

Пропонується професійна підготовка в навчальних центрах з великою кількістю цивільних професій, орієнтовно до 120 спеціальностей. Щомісячна заробітна плата від 950-1300 грн. Служба пропонується тільки в частинах, де військовослужбовці за контрактом забезпечуються службовим житлом (гуртожитком), безкоштовним речовим майном, надання щорічної матеріальної допомоги на оздоровлення, відпустки 30 діб на рік, пільгова пенсія після 20 років вислуги, можливість здобуття вищої освіти (заочно) за рахунок держави.

За більш детальною інформацією звертатися: 160 Територіальний центр комплектування військовослужбовцями за контрактом (код 80342) тел. 724065, 724055. м.Івано-Франківськ, вул.Довженка, 21.

Обговорити на форумі