друкувати


Відчуйте себе елітою, заночуйте у "Писанці"!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-11 06:33:39
Візитною карткою міста Коломия уже давно став не тільки музей писанки – єдиний у світі, але й готель у середмісті з такою ж назвою. Інакше називатися він і не міг би, адже виходить вікнами, балконами і вхідними дверима якраз на музейну писанку. Тож про готель добре знають всі туристи – і далекі, близькі, які зупиняються у нашому місті.

– Двічі у нашому готелі ночував Віктор Ющенко, - розповідає директор готелю Ольга Руданець. – Зупинявся у нас Леонід Кравчук, стояв на балконі, розглядав місто і щось обмірковував. У "Писанці" проводили неофіційні зустрічі колишній прем’єр-міністр України Анатолій Кінах з польським прем’єром Лєшеком Міллером. Ночували у коломийській писанці і Пустовойтенко, і Пинзеник. А про всіх відомих артистів навіть неможливо згадати, бо багато їх у нас побувало.

Кожного року в готелі "Писанка" зупиняються близько чотирьох тисяч туристів та мандрівників. У них різний соціальний статус, різна вага гаманців, але готель приваблює своєю самобутністю і рівнем послуг. Власне, з початку свого існування коломийський готель "Писанка" належав до закладів з високим рівнем відпочинкового сервісу, п’ять років поспіль займав друге місце в Україні на огляді-конкурсі на краще готельне підприємство. Два роки тому до "Писанки" завітав сам голова Асоціації готелів і готельних об’єднань України, метр готельного підприємництва академік Микола Євдокименко – щоб вручити директору "Писанки" Ользі Руданець Кубок за друге місце.

А оце днями до міської ради надійшов лист із повідомленням від Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України. У ньому йдеться про те, що колектив і дирекцію ТзОВ "Готель "Писанка" визнано переможцем у своїй групі підприємств з врученням Почесної грамоти і Пам’ятного кубка.

Таке високе визнання – результат наполегливої роботи, енергії і цілеспрямованості директора музею Ольги Руданець. Саме завдяки її вмінню організувати і повести за собою працівників, готель упевнено утримує рейтинг елітного закладу. Це зробило його популярним серед іноземців, які часто бувають на Прикарпатті, та серед інших гостей нашого міста. Завдяки готелю з’явилась навіть своєрідна мода. Коли турист був у Коломиї і не ночував у "Писанці", то це не вважається повноцінним відпочинком чи мандрівкою, гідною справжнього, елітного туриста…

Автор: Маґда НИКОЛИШИН
Обговорити на форумі