друкувати


Тягнибок: Януковича хотіли підставити свої

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-08 09:51:39
Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що сенсаційна заява лідера Партії регіонів Віктора Януковича про всенародне обрання Президента України свідчить про те, що він, таким чином, помстився лідеру БЮТ Юлії Тимошенко за її зраду після 2 вересня минулого року.

Про це він заявив в Івано-Франківську на віче-реквіємі, присвяченому пам'яті закатованих в НКВД прикарпатців в 1939-1941 роках в Дем'яновому Лазі.

- Янукович зробив сенсаційну заяву після відвідин храму. Янукович таким чином "віддячив" Тимошенко за її зраду, коли в минулому році, 2 вересня вони голосували разом, а потім переголосовували своє ж рішення. Клан Клюєва, клан Ахметова, клан Фірташа та інші, які об'єдналися навколо Віктора Януковича. Вони всі вже терпіти не можуть його. Вони мають потребу в новому лідері, але просто так не можуть від нього позбутися з однієї простої причини - Віктор Янукович єдиний серед них має рейтинг. І тому олігархи вирішили "спалити" Януковича. Вони його переконували в тому, щоб він ішов на обрання Президента в парламенті, чого хоче Юлія Тимошенко. Віктора Януковича свої хотіли підставити, - сказав Олег Тягнибок, повідомляє Наш век.

Обговорити на форумі