друкувати


"Лімниця" відчинила двері

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-06 01:19:16
Позаміський оздоровчий комплекс "Лімниця", який розташований у мальовничому куточку поблизу селі Вістова Калуського району на березі Лімниці, найчистішої річки України, радо відчинив свої двері для 155 дітей Івано-Франківської області.

З Івано-Франківська на відпочинок прибуло 103 дитини, які є переможцями різноманітних спортивних, мистецьких змагань та конкурсів. Путівки для них придбані за рахунок державного та місцевого бюджетів. Колектив закладу на чолі з директором В.Левандовським з нетерпінням очікували того моменту, коли в оновлених спальних корпусах дитячого позаміського оздоровчого комплексу знову задзвенить дзвінкий дитячий гамір та сміх, повідомляє прес-служба міськради.

Педагоги та вихователі ПОК "Лімниця" продумали змістовну організацію щоденного дитячого дозвілля. Вони докладатимуть максимум зусиль для того, щоб кожен день був неповторним і надовго залишався дітям приємним спогадом про незабутній літній відпочинок. У спілкуванні з гостями в очах дітей світилась радість та задоволення від перших проведених у "Лімниці" днів. Малеча дякувала за те, що має змогу щоденно смачно поїсти у їдальні закладу. А збалансоване повноцінне харчування дітям забезпечують невтомні кухарі під вмілим керівництвом шеф-кухаря Наталії Мазур. Саме такі миті дитячої радості й становлять найвищу нагороду для педагогічного та обслуговуючого персоналу ПОК "Лімниця".

На урочисте відкриття літнього відпочинкового сезону – 2009 у ПОК "Лімниця" в гості до дітей завітали міські чиновники, працівники Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості й керівники спортивних шкіл міста Івано-Франківська, вихованці яких брали активну участь в урочистостях з нагоди відкриття літнього оздоровчого сезону-2009.

Директор Івано-Франківської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву № 1 Людмила Голіневич та заступник директора Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості Уляна Сіренко вручили пам’ятні подарунки директору ПОК "Лімниця" Володимиру Левандовському, які будуть прикрашати дитячий оздоровчий комплекс. Парох місцевої церкви благословив діточок та їх вихователів.

Обговорити на форумі