друкувати


ТРК НТК: Події дня. 04.06.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-05 12:59:33
Коломийський відділ міліції один з кращих в області. Так охарактеризував роботу наших міліціонерів начальник Івано-Франківського управління міністерства внутрішніх справ Василь Кузнєцов. У нашому місті він провів виїзний день прийому. Спочатку він зустрівся з керівництвом Коломиї та району. А вже потім приймав людей, що попередньо записалися на зустріч з головним міліціонером області.

"Разом до здоров'я" - проект під такою назвою реалізується на Коломийщині. Його ініціатор та автор - американське агентство з міжнародного розвитку. Медики слухають курс лекцій "Планування сім'ї". Протягом п'яти днів лектори діляться з нашими лікарями новою інформацією.

Коломияни стали кращими на 17-му регіональному фестивалі "Яблуневий цвіт". Відбувся він у Косові. Коломию представляли вокалістка Ліліана Григорак та ансамбль бального танцю будинку дитячої та юнацької творчості "Квіти Надії". Обоє учасників фестивалю приїхали з першими місцями.

Заслужений працівник культури Дана Петрівна Демків удостоєна ордена "Княгині Ольги ІІІ ступеня". Нагороду їй вручив Президент України Віктор Ющенко під час творчого звіту Івано-Франківщини у Києві.

Фінальні змагання з гандболу серед учнів старших класів Коломийських районних шкіл пройшли в Корничі. Гандбольний турнір проходив у рамках шкільної спартакіади серед шкіл 1-3 ступенів. На фінал приїхали найсильніші учнівські команди – переможці зональних змагань.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі