друкувати


Пісні Афгану від Коваленка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-05 12:00:07
Радник начальника управління по роботі з ветеранами та громадськими організаціями обласного УМВС Володимир Коваленко презентував музичний альбом присвячений 20-річчю виведення військ з Афганістану. чергову збірку пісень.

До компакт-диску увійшло 12 пісень написаних на музику пана Коваленка та вірші Віталія Іванова й Вячеслава Шинкаря. Допомогла випустити тисячу примірників збірки Українська спілка ветеранів Афганістану. Ветерани кажуть, що перш за все хочуть привернути цими піснями увагу молодих до війни, на якій втрачено і загублено багато юнаків, аби такого ніколи не повторилося.

Володимир Коваленко є учасником бойових дій в Афганістані. Сьогодні займається громадською роботою, очолює ветеранську організацію "Справедливість" та виступає та багатьох концертах і фестивалях. Пісня Володимира Коваленка у виконанні гурту "Афган" отримала гран-прі третього міжнародного фестивалю "Солдати миру 21-го сторіччя", що відбувся у Харкові. А днями сам пан Коваленко був удостоєний почесного звання "Заслужений артист України" під час звіту Івано-Франківщини у Києві.

Обговорити на форумі