друкувати


ТРК НТК: Події дня. 03.06.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-04 11:04:15
У залі засідань районної ради збиралися сільські та селищні голови. Для них провели семінар-навчання. Тут сільським війтам розповіли про зміни у законодавстві. А очільники сільських населених пунктів зустрілися з представниками Українського фонду соціальних інвестицій.

Ярмарка вакансій для майбутніх військових. Такий захід провели в Коломийському міськрайонному центрі зайнятості. Запросили всіх, хто хоче служити в армії за контрактом. Професійні військові розповіли про життя солдатів, а спеціалісти біржі праці - як стати військовим.

"Відпочивати в Слободі добре", – кажуть діти, які приїхали на першу табірну зміну. "Прикарпатські зорі" на три тижні для майже 140 школярів стали другою домівкою. На них чекають туристичні походи, цікаві ігри та вікторини. А ще, як кажуть відпочиваючі, тут можна знайти справжнього друга. У середу в таборі урочисто відкрили оздоровлювальний сезон.

Дмитро Благий став лауреатом Всеукраїнського конкурсу читців імені Тараса Шевченка. Він актор театру поезії "Орфей". Вже 5-ий рік незмінно поєднує своє життя із творчістю. Захоплено розповідає про улюблені вірші та участь у конкурсах.

У світ вийшла нова документальна книга "Гуцули у визвольній боротьбі". Видав її Роман Коваль. Книга вміщує в собі спогади січового стрільця Михайла Горбового. Його рукописи вперше надруковані на папері.

Чемпіонські титули відкритої першості Білорусії привезли додому коломийські борці. Змагання проходили у місті Пінську. Змагалися 160 юнаків з Молдови, Білорусі та України. Коломию представляли вихованці ДЮСШа№1. Чемпіонами, у вазі до 29 кг., став Володимир Максим'юк, у вазі 38 кг перемогу здобув Ігор Солецький, срібло у вазі до 38 кг виборов Ростислав Ратушняк. Переможців та призерів нагородили дипломами, медалями та кубками.

Переможцями регіонального чемпіонату України з легкої атлетики серед учнів дитячих юнацьких спортивних шкіл стали вихованці Коломийської ДЮСШ №1. Перше місце у стрибках у висоту виборов Андрій Попович, з метання диску та ядра рівних не було Оресту Воловському, призером змагань у бігу на 100 та 200 метрів став Юрій Столбецький, бронзу чемпіонату зі стрибків у висоту завоювала Юля Лопачак.

Свято української пісні відбудеться 7 червня в парку імені Трильовського. Початок заходів о 13 годині. Відділ управління економіки Коломийської міської ради запрошує суб'єктів підприємницької діяльності міста і району взяти участь в організації виїзної торгівлі продовольчими товарами, продукцією ресторанного господарства, книгами, сувенірами, морозивом під час проведення свята української пісні.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі