друкувати


Крадеш на дачі — матимеш тюремні передачі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-04 10:31:54
Прикарпатські правоохоронці допомогли дачнику знешкодити злодія. Днями мешканець Івано-Франківська поїхав в село Павлівку, де в нього є дачний будиночок, і застав у своїх володіннях невідомця. Той саме вилазив з вікна. 61-річний чоловік не став випробовувати свої сили, а відразу зателефонував в міліцію.

Оперативно-слідча група Тисменицького райвідділу негайно виїхала на місце події і затримала молодика. Останній не здогадувався про те, що за ним уважно спостерігає власник дачі, а тому по-господарськи складував поблизу будиночка речі, яких мав намір присвоїти.

Затриманий 21-річний мешканець одного з сіл Тисменицького району, як згодом з’ясувалося, намагався скоїти крадіжку з цієї дачної ділянки вдруге. Першого разу йому вдалося це зробити непомітно, тому за два дні наважився прийти сюди ще раз. Зловмисника зацікавили рулони металевої сітки та об’ємний бак з нержавіючої сталі. Зараз вирішується питання про притягнення затриманого до кримінальної відповідальності.

Нагадуємо людям про те, що у тому разі, якщо ви помітили поблизу дачних масивів особу чи осіб з підозрілою поведінкою або стали очевидцями скоєння крадіжки, слід негайно повідомити про це в міліцію. Оперативне реагування на ваше повідомлення дозволить як припинити злочин, так і уберегти інших від майнових посягань.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі