друкувати


Громадські слухання з ініціативи мера Ю.Овчаренка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-02 05:17:00
Сьогодні, 2 червня 2009 року, о 14.00 в залі засідань міської ради відбулись громадські слухання на тему: "Про встановлення тарифів на послуги водопостачання для населення".

З вступним словом звернувся заступник міського голови Володимир Тарновецький, який наголосив, що ці слухання були проведені з ініціативи міського голови Юрія Овчаренка. Основною метою проведення цього зібрання було довести до мешканців міста зміни тарифів на водопостачання та водовідведення, повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики Коломийської міської ради.

Перед присутніми виступив директор КП "Коломияводоканал" Ігор Калиняк, який сказав, що за останні роки ціни на енергоносії змінилися, а ціни на водопостачання у місті залишалися незмінними. Крім того, у Коломиї порівняно з 90-ими роками кількість споживання води зменшилась у шість разів.

Якщо попередня ціна була 2.46 гривні за один кубометр води та 1.79 гривні за водовідведення, то тепер пропонується відповідно 2.97 гривні та 2.17. Отже, у підсумку ціна за споживання води буде коштувати 5.14 гривні.

У роботі громадських слухань взяли участь суб'єкти підприємницької діяльності, лідери громадських організацій та партій, мешканці міста.

Обговорити на форумі