друкувати


"Ми надія твоя, Україно"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-02 01:46:08
Вчора під час традиційного свята-зустрічі керівників ОДА, облради, ректорів та науковців вузів області із талановитою юнню Івано-Франківщини були нагороджені переможці олімпіад, турнірів, змагань та творчих конкурсів всеукраїнського й міжнародного рівнів.

За словами Зінаїди Болюк, начальника обласного управління освіти і науки, відзначено понад 200 учнів, які здобули першість на ІV етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, переможців ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, трьох призерів першостей і чемпіонатів з різних видів спорту, лідерів конкурсу професійної майстерності, учнівської творчості професійно-технічної освіти та ін. Дітей нагороджено грамотами управління освіти і науки ОДА і цінними подарунками. Разом із дітьми було нагороджено і вчителів.

Керівник Івано-Франківщини з радістю відзначає, що талановитих дітей в області суттєво побільшало. Це свідчить про добру базу навчальних закладів краю та розвиток педагогічної майстерності вчителів. "Ви — молоді, ви — унікальні, і вам в майбутньому вести Україну до найвищих досягнень", - сказав, вітаючи юних і талановитих губернатор.



Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі