друкувати


М’ячі для тіла, книжки — для душі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-01 12:19:06
Учні Опришівецької загальноосвітньої школи отримали новий комплект спортивного інвентарю. Такий подарунок дітям зробила Івано-Франківська міська організація ВО "Свобода".

В такий спосіб місцеві "свободівці" відгукнулись на прохання дирекції, вчительського колективу учнів та батьків посприяти у нормалізації занять фізичною культурою. До цього часу в школі суттєво бракувало елементарного спортивного інвентаря, а це м’ячів з найбільш популярних серед учнів ігрових видів спорту: футболу, волейболу, баскетболу та гандболу. Крім того, користуючись нагодою, свободівці подарували школі чимало корисної націоналістичної літератури, повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода".

Передаючи директору школи новий спортивний комплект та літературу, член ВО "Свобода" Руслан Марцінків наголосив: "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" прагне, щоб кожна українська дитина могла розвивати своє тіло і свій дух. Тому, нехай ці м’ячі стануть в нагоді Вам у заняттях фізичною культурою, яка допоможе розвивати ваше тіло, а книжки про українських національних героїв вдосконалити та зробити незламним націоналістичний дух".

Обговорити на форумі