друкувати


Прикарпаття в зоні Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-29 03:42:05
Федерація УЄФА визначила серед українських міст-претендентів основні на прийняття ЄВРО-2012. Як відомо ними стали – Львів, Харків, Дніпропетровськ, Київ. Окрім, цього прийматимуть футбольний чемпіонат і міста-сусіди.

Вже нині міська влада Івано-Франківська задумалась над перспективами ЄВРО-2012. Адже обласний центр також прийматиме туристів, бо ввійшов у 150-км зону. Дане питання під час позачергової сесії міської ради підняв мер Віктор Анушкевичус. Як стало відомо кореспонденту Коломия ВЕБ портал, у перших числах червня до Івано-Франківська завітає Григорій Суркіс, президент федерації футболу в Україні. Можливо він матиме перемовини із міським головою.

Сам мер Івано-Франківська надав доручення відповідним відділам провести моніторинг готелів, у місті та інших закладів, які обслуговуватимуть туристів. Він також наголосив, що до футбольного чемпіонату в обласному центрі Прикарпаття проведуть капітальний ремонт основних автотрас. Ймовірно, що за ці роботи візьметься підприємство "Восток-2006", яке нагадаємо здійснювало відновлювальні роботи після липневої повені на Івано-Франківщині.

За рахунок прийняття туристів Івано-Франківськ планує поповнити міську казну.

Автор: Дапка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі