друкувати


Hyundai Elantra XD будуть збирати в Черкасах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-29 12:11:08
Масові продажі Hyundai Elantra XD в Україні стартують в жовтні 2009 року, слідом за поставкою партії машинокомплектів для складання цієї моделі на майданчику корпорації "Богдан" у Черкасах. Про це розповів комерційний директор "Хюндай моторс Україна" Геннадій Четверухін.

За його словами, сьогодні в Україні зібрана перша - пілотна - партія Hyundai Elantra XD, що поширюється через дилерську мережу компанії.

"Ця партія не призначена для роздрібного продажу, з автомобілями проводяться споживчі тест-драйви", - зазначив Четверухін. "У роздріб вони поки не продаються", - додав він.

Разом з тим, замовлення на новинку, яка надійде на ринок у жовтні, вже приймаються. При цьому, за словами Четверухіна, нинішня ціна на модель покликана "викликати відгук ринку". "На даний момент на Hyundai Elantra XD встановлена промо-ціна. Сама «заряджена" версія коштує близько 103 тисяч гривень. Така ціна буде діяти до кінця літа", - пояснив Четверухін.

В цілому очікувати появи в Україні автомобілів Hyundai 2009 модельного року, за словами Четверухіна, варто не раніше осені. "У нас залишилося досить багато машин 2008 модельного року практично у всіх сегментах, які ми намагаємося розпродавати за допомогою різних промо-акцій", - відзначив він.

Компанія планує замовляти нові авто на заводі в Кореї не раніше липня-серпня 2009 року. При цьому завозиться будуть найбільш популярні у покупців моделі, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

>Обговорити на форумі