друкувати


Прикарпаття: Відкрито 22 спортивний майданчик із штучним покриттям

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-28 10:16:02
У селі Задубрівці Снятинського району на території загальноосвітньої школи відкрили спортивний майданчик із штучним покриттям. Це вже 22 подібний майданчик, відкритий на території області за останні півтора року.

"Такі майданчики ми відкриваємо тільки там, де місцева громада активно долучається до цього. Люди самі роблять підготовку, а ми тільки ставимо спортивні майданчики на уже підготовлені площадки. Хочу побажати, щоб цей майданчик завжди був зайнятий. Щоб діти від найменших, котрі ходять ще тільки у садок, до найбільших зранку до вечора бігали на ньому, здобуваючи добру спортивну форму. Завжди, щоб були здоровими, тішили своїми результатами батьків та вчителів школи".- підкреслив у своєму вітальному слові голова ОДА Микола Палійчук, повідомляє прес-служба ОДА.

Губернатор зазначив, що у хлопців за умови якщо вони гарно тренуватимуться є не тільки шанс стати в майбутньому хорошими футболістами, але й перемагаючи на обласних змаганнях виграти для Снятинського району такі ж подібні спортивні площадки.

На знак подяки за увагу до проблем села сільський голова Задубрівців Василь Болембак подарував Миколі Палійчуку від громади села сувенірну вазу. На відкритті майданчика у своєму рідному селі був присутній і заступник голови облдержадміністрації Василь Гладій. Традиційно, що перший футбольний матч на новій площадці зіграли команди місцевої школи, капітани яких отримали з рук голови облдержадміністрації комплект футбольних м’ячів. Перед матчем для юних спортсменів та гостей, що завітали на свято, учні школи організували аматорський міні-концерт, на якому продемонстрували свої таланти.

Обговорити на форумі