друкувати


Коломийщина: На колегії підведено підсумки роботи ЖКГ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-27 04:10:23
Відбулось виїзне засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації в селі Раківчик за участю сільських, селищних голів, начальників відділів і управлінь райдержадміністрації.

Обговорено роботу виконкомів Раківчицької, Ліснослобідської, Ліснохлібичинської сільських рад по виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади. Сільські війти доповіли про невідкладні проблемні питання: телефонізацію населення, реконструкцію старої школи під дитячий садок, котельні та заміну вікон, добудову денного стаціонару, повідомляє прес-служба РДА.

На колегії йшлося також про підсумки роботи житлово-комунальної галузі, закладів бюджетних установ в осінньо-зимовий період 2008-2009 років та завдання по підготовці їх до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років. На 2010 рік розроблено заходи, створено районний штаб з підготовки до зими, очолюваний заступником голови райдержадміністрації Нестором Печенюком.

Запрошені також заслухали начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Василя Козоріза, який прозвітував про хід виконання районної Програми підтримки сім'ї на період до 2010 року.

Після засідання колегії райдержадміністрації відбулась нарада-семінар з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації та районної ради і керівним складом 160 територіального центру комплектування військовослужбовців на контрактну службу у Збройних Силах України на тему "Контрактна служба в Збройних Силах України", в якій взяв участь та виступив Косяк Сергій Дмитрович – полковник 160 територіального центру комплектування військовослужбовців.

Крім того, на нараді – семінарі обговорено питання: "Про виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 14.01.2009 року № 4 "Про комплексні заходи з підвищення безпеки руху на автошляхах району на 2009-2012 роки", "Про передплату періодичних видань на ІІ півріччя 2009 року", "Про проведення XІІ Міжнародного фольклорно-етнографічного фестивалю "Коломийка – 2009", "Про виконання сільських, селищних бюджетів за 4 місяці та очікуване виконання за 5 місяців 2009 року", "Про виплату заробітної плати та розрахунки за спожиті енергоносії", "Про Постанову Кабінету Міністрів України від 05.03.2009 року № 236 "Про роз’яснення особливостей застосування окремих норм Указу Президента України від 03.07.1998 року № 727 для фізичних осіб, які провадять підприємницьку діяльність за межами України в умовах світової фінансово-економічної кризи", "Про посів ярих культур та здачу статистичних звітів в управління статистики у м.Коломия в 2009 році", "Про запобігання загибелі людей на водних об’єктах району".

Обговорити на форумі