друкувати


Жодного шансу грабіжникам

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-25 01:02:31
Днями коломийські міліціонери затримали двох грабіжників з речовими доказами. Патрульний наряд міліції, який ніс службу з охорони громадського порядку уночі професійно зорієнтувався після отримання повідомлення про те, що на сусідній вулиці двоє невідомців заподіяли тілесні ушкодження дівчині і силоміць відібрали в неї наплічник з гаманцем.

За півгодини правоохоронці затримали 25-річного і 24-річного жителів Коломиї. Зловмисники перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Так само в Коломиї міліціонери з’ясовують обставини пограбування 31-річного місцевого мешканця, який внаслідок вчинення щодо нього насильницьких дій позбувся документів і двох тисяч доларів. Правоохоронці встановили особу іншого учасника події і вживають заходи щодо його затримання.

Тим часом в Івано-Франківську працівники карного розшуку оперативно встановили і затримали особу, котра у вечірній час на вулиці Василіянок пограбувала 59-річного чоловіка. У затриманого 28-річного зловмисника вилучено речовий доказ – недешевий мобільний телефон потерпілого.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі