друкувати


Коломия долучилася до акції "Почуйте всі!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-23 01:33:16
Цього року Коломийським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках акції "Почуйте всі!" було зібрано 2 909 грн. Про це повідомила Лілія Галамейко, начальник ЦСССДМ.

У рамках співпраці з Міністерством охорони здоров’я, міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерством освіти і науки, Міністерством культури і туризму, Державною соціальною службою для сім’ї, дітей та молоді, Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки, Державним комітетом телебачення і радіомовлення 4-10 травня Всеукраїнським благодійним фондом "Серце до серця" була проведена щорічна Всеукраїнська акція "Почуйте всі!" щодо благодійної допомоги дітям з вадами зору.

Акція відбулася в усіх районах та містах, супроводжувалася проведенням молодіжних концертів, вистав, конкурсів за участю різних громадських і благодійних об’єднань, учнівської та студентської молоді.

Під час акції відбувся суспільний збір коштів, на які буде закуплено медичне обладнання та передане обласній дитячій клінічній лікарні. Коломийська громада досить активно долучилася до заходу. Було залучено волонтерську групу, яка ходила по коледжах та інших закладах.

Найбільшу суму зібрали в Коломийському економіко-правовому коледжі, медичному коледжі, Коломийському коледжі комп’ютерних наук, СШ №2, гімназії імені М.Грушевського, а також значний внесок зробив Коломийський педагогічний коледж. Лілія Галамейко особисто збирала кошти в кабінетах Коломийської міської ради.

Минулого року на зібрані гроші (160 000 грн) придбали обладнання для Івано-Франківської обласної лікарні. Цього року лікарня буде мати ще більше можливостей допомогти дітям із вадами зору. Подібні акції повинні проводитися, тому що вони з одного боку покликані допомогти хворим дітям, а з іншого це можливість проявити себе з кращої сторони, бути причетним до творення добра та нагадати суспільству про людяність...

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі