друкувати


ТРК НТК: Події дня. 21.05.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-22 12:22:04
На Коломийському ринку вже з’явилася молода картопля та ягоди. Цікаво чи можна їх споживати? Скаржились коломияни і на якість свіжої капусти. Тому наша знімальна група вирішила перевірити ці продукти на вміст нітратів. Зробили це у лабораторії гігієни харчування Коломийської райсанепідемстанції. Що виявило фізико-хімічне дослідження, ви дізнаєтесь переглянувши наступний сюжет.

Понад 100 питань розглянули депутати на засіданні 40-ї сесії Коломийської міської ради. Заслухали чимало депутатських звернень та заяв. Чимало з них стосувалися ремонту доріг, фінансових проблем та землі. Про найосновніші питання, які обговорили коломийські депутати, далі у сюжеті.

"Номерний знак" - операцію під такою назвою проводить ДАІ з 14 по 25 травня. Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції виявлятимуть транспортні засоби на яких використовуються номерні знаки з порушенням вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Чергову акцію проводять у суботу заслужена артистка України Алла Кобилянська та телеканал НТК. Цього разу це буде святкове дійство до Дня захисту дітей. Паралельно відзнімуть і другий сезон проекту "Я-зірка".

В п'ятницю 22 травня у Коломиї концерт івано-франківської співачки Світлани Весни. Дійство відбудеться в Народному домі. Початок о 19:00 годині. Всі кошти з концерту підуть на благодійні цілі, - кажуть організатори.

22 травня о 16:00 годині в Коломиї відбудеться відзначення 147-ї річниці перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі. Збір біля міської ратуші. Покладання квітів біля пам’ятника Шевченкові. Панахида.

24 травня о 13:00 годині - урочисте освячення пам’ятного Хреста на честь 70-річчя Карпатської України біля церкви Благовіщення по вулиці Карпатській.

24 травня о 15:00 годині в Народному домі відбудеться вечір, присвячений 15-ій річниці творчої діяльності хору патріотичної пісні політичних в’язнів і репресованих.

Коломийська дитячо-юнацька спортивна школа знову серед кращих в області. Уже другий рік поспіль вона поступається тільки закладам обласного центру та кількох міст. В цьому році у закладі зроблено чимало. Так вже зараз обладнано невеликий готель для спортсменів. Де займаються школярі Коломийщини, бачила знімальна група нашого телеканалу.

Коломийський драмтеатр запрошує на перегляд вистав. 24 травня о 13:00 годині казка для дітей "Світлофор Моргайко", о 18:00 годині вистава для дорослих "Діалог, якого не було".
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі