друкувати


"Тато&Донька". в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-20 05:14:47
У неділю, 24 травня о 10-00 за ініціативи Фонду Кирила і Мефодія та за сприяння Юрія Солов'я, у приміщенні Парк Готелю (вул.Мазепи 167) відбудеться конференція-зустріч Тато&Донька.

Суть цього заходу досить проста: у підлітковому віці дівчина зустрічається з проблемами довколишнього світу, який є доволі складним для сприймання молодою людиною. Ряд проведених соціологічних досліджень доводять, що донька у підлітковому віці значно краще вчиться у школі, якщо батько її цінує та підтримує у кожній життєвій ситуації. Саме для досягнення гармонії у стосунках батька-доньки та для вдосконалення родинних взаємин і проводитиметься конференція-зустріч Тато&Донька. Ініціатори заходу запевняють, що в ході такої цікавої та динамічної програми батьки та доньки зможуть по-новому відкрити для себе необхідність гарних взаємин у сімейному колі, повідомляє прес-служба ІФООГ "Громадський Форум Івано-Франківська".

До участі у заході запрошуються доньки віком від 13 до 23 років. З огляду на специфіку програми, з батьком допускається лише одна донька.

Бажаючі взяти участь у вишколі можуть зареєструватися на електоронній адресі: еast-оffiсe@tato.net, або за телефонами 595-595, 8-050-37-39-528. Вартісь вишколу на двох — 100 грн. Якщо є бажаючі взяти участь у заході, які не спроможні оплатити вказану вартість, просимо повідомити про це завчасно.

Обговорити на форумі