друкувати


Не ходіть, дівчата, по Надвірній гуляти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-20 10:29:32
Упродовж одного вечора в чергову частину Надвірнянського райвідділу міліції надійшли одразу дві заяви від громадян про вчинення щодо них пограбування.

Зокрема, слідчо-оперативна група міліції після проведення перевірки встановила причетність 26-річного чоловіка до скривдження неповнолітньої особи, яка позбулася мобільного телефону. Обставини і причини скоєння злочину наразі з’ясовуються, а в затриманого вилучено мобільник потерпілого підлітка.

Набагато більше зусиль довелося докласти правоохоронцям з метою встановлення і затримання невідомців, котрі близько опівночі в міському парку відпочинку пограбували двох дівчат. Зловмисники зненацька оточили їх у неосвітленому місці і позбавили тих ювелірних прикрас. На щастя, після інциденту потерпілі негайно зателефонували в міліцію. Це дало змогу оперативно провести розшукові заходи.

Оперативники затримали двох із трьох зловмисників, у котрих вилучено мобільний телефон однієї з дівчат, а також майже всі прикраси потерпілих. Затриманими виявилися вісімнадцятирічні юнаки з Надвірнянського та Богородчанського районів, які раніше вже притягувалися до відповідальності за правопорушення. Встановлено особу третього співучасника вчинення пограбування, наразі його розшукують. Тим часом підозрювані перевіряються на причетність до скоєння аналогічних кримінальних діянь.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі