друкувати


Хет-трик від губернатора

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-18 11:53:36
У Надвірній на спортивній площадці місцевого коледжу Національного транспортного університету відбувся товаристський матч з міні футболу між збірною Національного Олімпійського Комітету України, за яку грав також голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук, та збірною державних службовців, спортивних тренерів та олімпійців Надвірнянського району.

До речі, міні-футбольне поле із штучним покриттям, на якому проходив матч, коледж отримав в подарунок від меценатів та облдержадміністрації минулого року на День студента. За цей час, за словами дирекції коледжу, спортивний майданчик став улюбленим місцем проведення спортивного дозвілля студентами навчального закладу, повідомляє прес-служба ОДА.

Сама ж футбольна гра відзначилась запеклою боротьбою та прагненням до перемоги з боку обидвох команд. Глядачі, що зібрались подивитись на гру Президента НОК України Сергія Бубки, першого заступника Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослава Дутчака, інших високопосадовців, а також керівників Надвірнянщини та кращих спортсменів району, побачили безкомпромісну боротьбу, яку демонстрували гравці обох команд в кожному епізоді матчу.

Гра, інтрига в якій тривала до останніх хвилин, в результаті закінчилась перемогою збірної НОКУ, капітаном якої був Сергій Назарович Бубка. Поступаючись по ходу гри надвірнянцям 1:3, столичні спортивні чиновники зуміли знайти сили не тільки, щоб відігратись, але й завдяки хет-трику у виконанні голови облдержадміністрації Миколи Палійчука вийти вперед та в підсумку святкувати перемогу із рахунком 6:4.

Обговорити на форумі